Rreth Nesh

Partneriteti i Progresionit të Largimit të Kujdesit (CLPP) ekziston për të mirën e anëtarëve tanë në shërbim të të rinjve me të cilët punojmë në Kent dhe Medway. Ne jemi një përpjekje kolektive për të kuptuar më mirë dhe për të hequr barrierat për arsimin dhe trajnimin pas 16-ës për fëmijët vendas në përkujdesje dhe braktisje të kujdesit.

Të gjithë anëtarët tanë punojnë për termat e referencës dhe objektivat e dakorduara që rishikohen çdo vit dhe nënshkruajnë një marrëveshje e cila zgjat tre vjet në të njëjtën kohë. Ne drejtohemi nga një grup drejtues i përbërë nga një përfaqësues nga çdo institucion anëtar.

Çdo vit ne porosisim një raport të dhënash i cili shikon profilin dhe rezultatet arsimore të popullatës sonë lokale të larguar nga kujdesi dhe bën krahasime me grupet kombëtare të të dhënave. Ne e përdorim këtë raport për të informuar punën tonë bashkëpunuese.

Ne jemi gjithmonë të lumtur të diskutojmë mundësitë për të punuar me të tjerët për të çuar përpara qëllimet tona, për shembull:

  • Përfaqësimi në grupe të tjera përkatëse
  • Prezantimi i punës sonë në evente
  • Ofertat bashkëpunuese për financim
  • Lobimi
  • Pjesëmarrja në kërkime
  • Ndarja dhe shpërndarja e informacionit përmes rrjeteve tona dhe kanaleve të mediave sociale
  • Konferenca dhe ngjarje

CLPP koordinohet nga Zyrtari ynë i Partneritetit, Luke Daniels, dhe kryesohet nga Lucy McLeod, Drejtore e Kolegjit Canterbury. Nëse keni një ide për të punuar me ne, ose dëshironi të kontaktoni, na kontaktoni sot.

Lexo më shumë Rreth Nesh

Shkarkoni një përmbledhje të CLPP, Kushtet tona të referencës ose planin tonë 2017-19 më poshtë:

Partnerët tanë

Partnerët tanë janë thelbësorë në përparimin e personave që braktisin kujdesin. Zbuloni se cilët janë partnerët tanë, çfarë bëjnë ata dhe si t'i kontaktoni ata;

Shikoni partnerët tanë

A jeni largues i kujdesit?

Nëse largoheni së shpejti nga kujdesi dhe dëshironi të mësoni më shumë informacion, ju lutemi vizitoni seksionin tonë të lënies së kujdesit:

Informacion për të larguarit nga kujdesi

sqAlbanian