Partnerët

Këtu do të gjeni detaje të institucioneve tona partnere të renditura sipas alfabetit. Klikoni në faqen e secilit partner për më shumë informacion dhe detaje kontakti. Nëse dëshironi të kontaktoni Kryesuesin ose Zyrtarin e Partneritetit të CLPP-së, ju lutemi na kontaktoni.

sqAlbanian