Duke u rritur, Duke ecur perpara

Ne jemi një partneritet i organizatave në Kent dhe Medway, të përkushtuara për të përmirësuar përvojën e arsimit dhe trajnimit pas 16-ës për fëmijët vendas në përkujdesje dhe që largohen nga kujdesi.

Partneriteti i Progresionit të Leave të Kujdesit

Përpjekja jonë kolektive është të kuptojmë më mirë dhe të heqim pengesat për arsimin dhe trajnimin pas 16-vjeçarit për të rinjtë me përvojë në kujdes në Kent dhe Medway.

Annual budget meeting

Rreth Nesh

Ne jemi një partneritet i universiteteve, kolegjeve, autoriteteve lokale dhe organizatave të tjera në Kent dhe Medway. Mësoni për ne dhe punën tonë.

Zbulo me shume

Lady on a bench using a latptop

Burimet

Vizitoni seksionin tonë të Burimeve për dokumente, video dhe lidhje të dobishme për faqet e tjera të internetit për t'ju mbështetur në punën tuaj.

Shiko Burimet

Girl on laptop cropped

Larguesit e kujdesit

A jeni larguar nga kujdesi dhe keni nevojë për ndihmë apo dëshironi të mësoni më shumë rreth mbështetjes që është në dispozicion? Vizitoni faqen tonë për më shumë informacion.

Zbulo me shume

Ndihma për të ndërtuar një jetë përtej kujdesit

Ne duam që Care Leavers të kenë të njëjtat mundësi si të rinjtë e tjerë, të kenë mbështetjen dhe udhëzimin për t'i ndihmuar ata të planifikojnë, të arrijnë dhe të realizojnë ëndrrat e tyre. Ne synojmë t'u japim atyre që braktisin kujdesin mundësi më të mira për arsimim dhe përmirësimin e aftësive të tyre kryesore, duke i ndihmuar ata të ndërtojnë jetë më të mirë për veten e tyre.

Partneriteti i Progresionit të Leave të Kujdesit përpiqet të koordinojë mbështetjen për të cilën kanë nevojë të larguarit nga kujdesi në një moment shumë vendimtar në jetën e tyre. Dëshironi të mësoni më shumë?

Na kontaktoni sot

Boy looking out at university

Lajmet e fundit

CLPP Conference 2016

Ngjarjet

Ne mbajmë ngjarje dhe konferenca për të lehtësuar bashkëpunimin, trajnimin dhe mbështetjen për institucionet e arsimit të lartë dhe organizata të tjera.

Shiko të gjitha ngjarjet

Partnerët tanë organizoni ngjarje për ata që largohen nga kujdesi, si punëtori, klube të së shtunës dhe ditë të hapura për të promovuar mbështetjen arsimore, aftësitë e punës dhe më shumë.

Shikoni partnerët tanë

sqAlbanian