Coram Voice ka nisur konkursin e tyre të shkrimit krijues për vitin 2021 për të rinjtë me përvojë të kujdesit deri në 25 vjeç.

'Ëndrrat' është tema e konkursit të këtij viti dhe pjesëmarrësit mund të fitojnë deri në 100 £.

Regjistrimet mund të jenë një histori, një poezi, rap ose artikull gazete, ose në fakt çdo gjë për sa kohë që i përshtatet temës dhe nuk është më shumë se 500 fjalë.

Mësoni më shumë rreth konkursit dhe si të merrni pjesë këtu.