Rritja e lënë pas dore: Një përgjigje e shumë agjencive për fëmijët më të rritur

Ky raporton për programin e tretë të përbashkët të inspektimit të zonës së synuar dhe shqyrton 'përgjigjen e shumë agjencive ndaj fëmijëve më të rritur që jetojnë me neglizhencë'.

Growing up neglected report

Shkarkoni raportin këtu - Duke u rritur i lënë pas dore« Kthehu te Burimet
sqAlbanian