Përditëso!!!

Gjatë bllokimit, lëshimet janë virtuale:

Virtual Drop-In South East Kent

Virtual Drop-In North West Kent

SHKONI PËR TË RINJT (pas mbylljes)

Dita e javës PA Vendndodhja/Koha Adresa e plotë
e hënë Victoria, Sheena, Luke dhe Tracy Ashford 13:00 – 16:30 Ashford Gateway Plus, Church Road, Ashford, Kent,

TN23 1AS

e martë Matt, Ruman, Charlotte, Sharon dhe Lauren Maidstone

13:30 – 16:30

Qendra e komunitetit, Qendër tregtare, Maidstone ME15 6AT
e mërkurë Patrick, Amanda dhe Elisabeth Tunbridge Wells

10:30 – 14:30

Shtëpia Montague, Hanover Rd, Tunbridge Wells TN1 1EZ
e enjte Marlena, Ruman, Afroza, Daniel Gillingham

16:00 – 18:00

Qendra e rrezeve të diellit, Richmond Rd, Gillingham ME7 1LX
e premte Qudrat, Gups, Ardian, Vanessa dhe Malika Gravesend

10:00 – 15:00

Shtëpia e Joynes, Rruga e Re, Gravesend DA11 0AT

Ju lutemi ejani së bashku në një nga pikat e hyrjes për të takuar stafin nga 18+ Shërbimi i Leaves Kujdesit dhe për të takuar të rinj të tjerë.